SFH

Birthe Siig Gehrt den 26-05-2016

Afstemningen til skolebestyrelsesvalget Holstebro By
    Kære forældre!
    I morgen åbner afstemningen til valg til Skolebestyrelses for Holstebro By. Her er vejledning:
    Stemmesedlen vil fra i morgen den 27.5. indtil den 1. juni klokken 12 være tilgængelig i ForældreIntra. Stemmesedlen kommer til syne i menupunkt DIALOG, som findes på ForældreIntras forside til venstre. Klik på link til spørgeskema.
    - Åbn spørgeskemaet.
    - Vælg din kandidat.
    - Gem/luk.
    Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om valget.

Birthe Siig Gehrt den 18-04-2016
    10. klasse - kommende skoleår 2016/2017
    Informationsmøde tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 - 19.15
    Vi mødes i afdeling G, som er forbeholdt 10. klasse.
    (Indgang til 10. klasses afdeling G fra skolens parkeringsplads eller gennem skolens hovedindgang.)
    Birthe Siig Gehrt den 23-05-2016

Valg til skolebestyrelse Holstebro By
    Der bliver afholdt kampvalg på Birkelundskolen med afstemning i perioden d. 27. maj til 1. juni klokken 12. Nærmere informationer følger når tiden nærmer sig.
    Opstillede kandidater er (i tilfældig rækkefølge):
    1) Bjarne Petersen-Engstrøm
    2) Steen Brander
    3) Natallia S. Jepsen
    4) Carsten Sebbelin Bloch
    5) Nicolaj Thomasen

Kandidaterne kan vælge at komme med en valgpræsentation, og de vil blive lagt op på forældreintra efterhånden som de kommer ind. Se vedlagte bilag.

Birthe Siig Gehrt den 03-05-2016
    Valgmøde 10. maj 2016 kl. 19.00 - 20.30
    Sted: Birkelundskolen (indgang C), Rolf Krake Skolen eller Sønderlandsskolen

Møderne foregår samtidig på hver af de 3 matrikler. Dvs. man deltager i informationsmødet på det undervisningssted, hvor man som forældre er stemmeberettiget.
    I forhold til Sct. Jørgens skoles forældre er der som omtalt i informationsbrevet nogle særlige forhold, der denne gang gør sig gældende. Forældre må her gøre op med sig selv, hvilket undervisningssted de vil repræsentere, og de vælger således informationsmøde ud fra dette valg.
    Dagsorden:
    gennemgang af tidsplan og procedure omkring valget
    kandidatopstilling
    eventuelt

Vel mødt.
    Birthe Siig Gehrt den 29-04-2016
    Valg til Skolebestyrelsen Holstebro By
    Valgliste Sct. Jørgens Skole
    Ny Skolestyrelsesvedtægt
    Holstebro Byråd godkendte en revideret skolestyrelsesvedtægt den 19.4.2016. Se vedlagte informationsbrev. Styrelsesvedtægt med tilhørende bilag er også vedlagt.
    Orientering om valg til skolebestyrelsesvalg for Holstebro By
    I forbindelse med forestående skolebestyrelsesvalg afholdes valgmøder
    tirsdag den 10. maj 2016. Informationsbrev vedlagt.
    Skolebestyrelsesvalg for Holstebro By
    Med byrådets godkendelse af den nye styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holstebro Kommune igangsættes nu valg til skolebestyrelsen Holstebro By. Se vedhæftede bilag.
    Gitte Moeskjær Jensen den 02-02-2016

Vi skal have ny skolestyrelsesvedtægt
    I forbindelse med implementeringen af den nye skoleordning for Holstebro by, så skal der udarbejdes en ny styrelsesvedtægt for folkeskolerne I Holstebro Kommune.
    - i vedhæftede bilag kan du læse mere om emnet.

Gitte Moeskjær Jensen den 23-11-2015

En ny skoleordning for Holstebro midtby betyder også en ny skoleindskrivning til 0. klasse for skoleåret 2016/2017.
    En gruppe arbejder lige nu på højtryk for at blive klar
    med information om de nye retningslinjer, så du i januar 2016 kan skrive dit barn op til skole.
    Yderligere information kan læses på  vedhæftede bilag.

50 års jubilæum